сряда, 1 юни 2011 г.

Фигурки


С огромно нетърпение очаквам раждането на внучето на една колежка, като толкова ми се искаше да направя една бебешка розова тортичка, но това упорито детенце още от сега проявява характер и ще се роди, доста след определената дата, когато аз вече ще съм заминала на почивка.
Затова, за огромно мое съжаление бях принудена  да направа двете кошчета и да ги оставя на колежката да направи тортите.
 Има още много какво де се желае от гледна точка на изработката, но като цяло съм доволна от резултата имайки се в предвид, че работя почти без инструменти.

С бебешките кошчета направих и няколко калии за едни други торти, които поверих в сигурните ръце на "асистента си":):):) "Искре мила, много ще ми липсваш".

6 коментара:

 1. Eх, много са сладурски, Мони! Аз като и толкова не мога, поне ми пълните очите и душата с тези малки сладички бижута! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти Инче, наистина се много мънички, като бижута и повечето хора си ги запазват украсата за спомен.
  А относно възможности,прекрасният ти блог е един от любимите ми и е истинско вдъхновение за мен, има толкова много красиви неща.

  ОтговорИзтриване
 3. Мони, страхотна майсторка си! Много красиви фигурки!

  ОтговорИзтриване
 4. Мони, големи са сладурчета!
  Жалко, че чак сега влизам и не можах да ти пожелая приятна почивка.
  С нетърпение чакам да покажеш още фигурки, вече с нови инструменти :)

  ОтговорИзтриване
 5. Привет, Мони!
  Имаш награда при мен :)

  ОтговорИзтриване
 6. Роси, Ели, радвам се, че мъничетата ви харесват.
  Ели, благодаря ти за оказаната чест,с най-голямо удоволствие ще си взема наградата.
  За огромно мое съжаление нямам нови инструменти, имам проблем с картата, а и през почивката се отдадох на тотален мързел, с малки изключения:):):)

  ОтговорИзтриване