четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Емоции

Колко многолик е живота. Само в рамките  на няколко дни ми се наложи да преживя толкова противоположни емоции свързани със събитията на които присъствах.

       Бях на кръщенето на една прекрасна малка госпожица, и преживях радостта на родителите и от встъпването на малкото им  момиченце във вярата, ставайки християнче.



        Почина дядо ми и присъствах на неговото опело, отдавайки почит на един изключително идеен, амбициозен и много-много трудолюбив човек. Това събитие ме разстрой много, защото винаги е трудно и мъчително да изпратиш близък човек, въпреки неговата възраст и неизбежният  края на човешкият живот.
Почивай в мир дядо!!!


Бях кума и присъствах на венчанието на двама наши приятели изживявайки заедно с тях емоциите от важността и тържествеността на събитието.

Вярвам , че преживяното през тези дни ме направи по-силна и надявам се, и по добра, а тези две неща са от изключителна важност за живота на всички ни в момента, според мен.


8 коментара:

  1. Мила Мони, най-напред искам да изкажа искрените си съболезнования по повод загубата ти. В такива моменти човек се чувства страшно неловко и не намира подходящите думи, защото е трудно да утешиш някого в такъв труден момент. Запази спомена за него, както си написала, бил е изключителен човек.
    Наистина това е животът: събития, предизвикващи различни емоции те връхлитат изневиделица. Но те наистина ни променят, както теб са направили по-силна и по-добра.
    Мила Мони, прегръщам те и ти желая много сила.
    С най-приятелски чувства

    ОтговорИзтриване
  2. Много съжалявам за загубата на твоя дядо.
    Всичко, което си сътворила е прекрасно!

    ОтговорИзтриване
  3. Мони, много ти благодаря за съчувствието и милите думи.В подобен момент подкрепата е това, което ни е необходимото най-много.
    Благодаря, Марияна.
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мила Мони,
    най-дълбоки съболезнования за дядо ти! Много е трудно да сенамерят подходащи думи в такива моменти. Липсата е невероятна, питам се къде ли отива толкова енергия, излъчвана от един човек, когато се отиде? Преди година и половина загубих баща си,от инфаркт. Всеки ден си мисля за него и ми липсва.
    Вярно твърде много противоположности си изживяла за една седмица, като насън.
    Бъди силна!

    ОтговорИзтриване
  5. Жани, благодаря ти за подкрепата.
    Моите най-искрени съболезнования за баща ти.
    Загубата на родител е много тежка и за съжаление болката тази раздяла остава за цял живот. Моят баща почина преди 14г. и въпреки изминалите години той много ми липсва, като в някои моменти е особено осезателно.
    Това което ме успокоява е, че според мен нашите близки продължават да са с нас, чрез любовта ни и спомена за тях.
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Мони, съболезнования за дядо ти!
    Странно как за няколко дена на човек му се налага да преживее толкова коренно различни емоции...
    Животът е толкова многолик.
    Поздрави и пожелания само за приятни изживявания!

    ОтговорИзтриване
  7. И моите съболезнования, Мони!
    Съжалявам за дядо ти и емоциите, които съпътстват неизбежния край, дори и за прекрасните хора.
    Прегръщам те,като ти желая сила и светли спомени, Диана

    ОтговорИзтриване
  8. Ели, Диана, благодаря ви за съчувствието.
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване