събота, 22 юни 2013 г.

Празник на черешата и едни бисквити с черешки

  В Кюстендил за поредна година се проведе Празник на черешата . За разлика от предходни години, когато по една или друга причина   нямах възможност да посетя изложението на различните сортове череши и на кулинарните произведения направени в чест на празника, през тази година имах щастието да посетя и разгледам  всички щандове  и дори имам скромно участие.
Седмица преди празника учителката на Теди от детската градина ме помоли да направя нещо красиво, за щанда на  детската градина на предстоящото изложение.
 Предвид факта, че изложбата продължава няколко часа, провежда се на вън и произведенията ще бъдат изложени на температура над 30 градуса  реших да направя декорирани бисквити, които изглеждат добре и няма риск да се повредят при продължителното стоене.

   Снимките които използвам са от албума от тазгодишният празник на страницата на Култура Кюстендил във Фейсбук, защото както е известно аз съм ужасен фотограф.
Ако имате желание още снимки от  събитието може да разгледате тук
Има чудесно подредени щандове, с много красиви произведения, истинска наслада за очите.

Снимките които направих вкъщи:


Бисквитите са направени по тази рецепта , изрязани се с леко дооформена (в областта на листата)от мен формичка за сърце и са украсени с ММ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар