събота, 25 юни 2011 г.

Бебешко-пеперудена торта




 Или тортата, която все пак имах щастието да направя.
В крайна сметка голямото ми желание да направя една сладка бебешка розова тортичка се сбъдна, защото "Питката" за раждането на Вая, малкото упорито бебче, за което писах в предната публикация, се отложи за 26.06 -неделя.
 Грандиозният  план за различни бебешки принадлежности  не се осъществи, защото веднага след връщането ми от почивка, трябваше да се захвана с някои малки довършителни работи по ремонта вкъщи, направен от прекрасният ми съпругът ( Мило, много те обичкам!!!).
Когато днес сутринта започнах да украсявам торта (Искре, благодаря ти,че я състави), нямах почти никаква концепция  за декорацията на тортата. Не знаех кое от кошчета всъщност е останало и се бях подготвила с няколко вида формички, но когато видях малките пеперудки около бебчето реших да я направя розово-пуперудена, като според мен малките нежни пеперудки са напълно подходящи за една малката сладка бебка-принцеса.
 Основното  предимство на тази украсата е че направата и е много лесна и не отнема много време, а точно времето е това чудо което никога не ми достига, за да осъществя всичко планувано.


Конденза е убийствен и се опасявам, че до утре прекрасните ми летящи пеперуди ще се залепят за покритието, някои дори вече го направиха.

2 коментара:

  1. Мони, много е сладка тази розова бебешка торта!
    Да, времето никога не достига, но най-хубавите неща се получават, когато човек импровизира ;)

    ОтговорИзтриване
  2. За сметка на малкото време се е получила много нежна-подходящо за повода!

    ОтговорИзтриване