петък, 10 декември 2010 г.

Торта "Дамска чанта"2


 Тортата-чанта беше изненада-подарък за една дама, която  имаше имен ден вчера , но е решила да празнува днес (петък). Идеята за цвета и перлите е на поръчителя на тортата.
И както всяка торта напоследък и тази си има съществена издънка  в напраната, за която се сетих, когато вече беше късно за поправка. Ципа които правих с такова желание всъщност е  неподходящ за официална чанта от този тип.Много по подходяща щеше да е закопчалка тип портмоне, но в крайна сметка това е торта и нещата тук може да са по-абстрактни:D


Снимките  са ужасни и нямат нищо общо с реалността и прекрасният лилав цвят, на тортата. За съжаление нямаше как да изляза да снимам на вън в този вятър и трябваше да се примиря с изкуствено осветление, което тотално промени цвета. Цветовете всъщност са лилаво и сребристо.
Вътрешноста на тортата е от какаови платки, сиропирани със захарен сироп и ром. Крема е от сметана и бял шоколад Милка с парченца млечен шоколад. Покритието и декорацията са от РМ.

3 коментара:

  1. Мони, страхотна е тортата! Не би ми дошло на ум то за ципа ;)
    И аз имам проблеми със снимките в лошото време.
    Поздрави и хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Ели.Хола ми е с източно изложение и при мрачно време си е вътре е сумрачно, и е направо кошмар за снимките.
    Приятна и топла вечер!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Колко парчета излизат от тази красива торта?

    ОтговорИзтриване